bloggmiddag

Jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag jobbar så extremt mycket bättre under press! Trots att jag endast hade en och en halv timme tillgodo efter jobbet innan jag skulle befinna mig på tåget mot Lund och den inplanerade bloggmiddagen fick jag för mig att beta av två varvs löpning runt Pildammsparken. När jag sådär målmedvetet ger mig ut är det som att skåda ett lejon jagandes på sitt byte, jag går liksom in i någon sorts bubbla och ingenting kan rubba mig. Jag sprang för kung och fosterland och tror ta mig tusan att det blev personligt rekord!

Nåväl, jag kom just hem ifrån kvällens Bloggmiddag som kvällen till ära hölls hemma hos fina Louise. Ingen styr upp någonting så bra som hon gör, om det sedan är hon eller hennes mammas förtjänst låter jag vara osagt, och precis som alltid blev även denna afton riktigt trevlig. Mobergs lasagne följt av äppelpaj med vaniljsås och därtill slank det ner både ett och två glas vin. Jag är med andra ord mer än nöjd med aftonen.

Mer updates imorgon, sov så gott!

DSC_0036 DSC_0042 DSC_0053 DSC_0057

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.