shopping

Helt underbart härligt väder idag, det nyttjade jag till fullo och sprang runt på stan iförd solbrillor. Jag hann dock bara med en bråkdel av alla butiker jag hade planlagt att besöka så det får bli en repris under morgondagen!

Nu ska jag alldeles strax tvätta bort ansiktsmasken som jag har kletat in mig med och hoppa i partystassen för att bege mig hem till Dajana som firar sin 30års-dag med middagsbjudning. Planen är väl att vi ska vidare ut ikväll men jag betvivlar att min energinivå är helt överens med det beslutet så vi får helt enkelt se hur aftonen artar sig.

DSC_0071 DSC_0073 DSC_0084 DSC_0080

Cardigan: GANT / Topp: Warehouse / Jeans: Zara / Bälte: Tiger / Stövletter: GANT / Väska: Michael Kors

3 reaktioner på “shopping”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.