lysande Sickan…

Jag ska strax sätta mig ner och planera lite inför WT-programmet som drar igång tidigt imorgon, närmare bestämt ska jag vara på plats på Forum redan klockan 07:15 så det blir till att planera in i minsta detalj vad gäller packning av väska osv. Mer om detta i ett senare inlägg för nu måste vi äta middag, jag hungrar som en varg!

Jag älskar när man finner lösningar som effektiviserar i vardagen, i helgen slog vi slag i saken och köpte oss en liten ”hallbänk” så att vi har någonstans att ställa alla våra väskor som man i det dagliga använder regelbundet. Jag avskyr när det står saker överallt och man inte riktigt har någon bestämd plats åt sådana där skrymliga pinaler, förvaring är ju något som lyser med sin frånvaro när man bor två personer på 56kvm! I bästa av världar hade jag velat ha bänken i samma längd som skrivbordet men det var i princip omöjligt att hitta, bänken fann vi på Åhlens och färgen är mullvad och den kostade 999kr.

DSC_0096

1 reaktion på “lysande Sickan…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *