tillökning i Bloggligan

I fredags hade (som jag tidigare berättat) finaste Louise ordnat med en helt fantastisk Bloggmiddag och precis som alltid var det förbaskat roligt att träffa Bloggligan. Vi har verkligen blivit ett härligt gäng som sådär ibland förgyller vardagen med att styra upp lite roliga happenings. Säga vad man vill om oss som bloggar men många gånger är det sjukt mycket roligare att umgås med dessa likasinnade människor, inga elaka kommentarer om att ”ska du dra fram kameran nu igen”, ”hamnar detta i bloggen”, ”ska du posa nu igen” (tro mig, dessa kommentarer är inte roliga och varför förlöjliga någon som bara utövar sitt intresse? Vi är alla olika och inte tusan skulle jag säga någon spydig kommentar till någon bara för att hen spelar tv-spel eller ägnar kvällarna åt att sticka vantar etc etc) samtidigt som man himlar med ögonen på något töntigt vis eller försöker härma oss hur vi ser ut när vi fotograferar/posar eller vad vi nu gör. Okej, det blev lite kräkningar här.

Jag ville egentligen bara publicera några av bilderna som jag fått utav mina kära bloggkollegor, vi har ju dessutom fått tillökning i Bloggfamiljen av ingen mindre än Emelie Walles och bara det är värt att skrivas om. Övriga Bloggdeltagare känner ni väl vid detta laget: Louise, Anna, Vicktoria, och Martina.

DSC_0060 DSC04702

1 reaktion på “tillökning i Bloggligan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *