Weight Trainer – pass 1

Nu har jag haft mitt första Weight Trainer pass (WT) och jag måste bara säga att fy sören vilken härlig start jag fick på dagen! Jag har tyvärr gått ifrån att en gång i tiden vara en riktig morgonmänniska till att mer och mer hellre föredra att vara uppe lite senare om kvällarna och sova så länge som möjligt på morgonen, detta är en vana som jag vill bryta och vad passar då bättre än att signa upp sig i Weight Trainer’s morgongrupp? Givetvis har de andra tider också för er som absolut inte klarar av att stiga upp sådär tidigt och börja dagen med träning…

Halv åtta var vi fem deltagare som stod redo att påbörja vår resa mot att uppnå målen som vi enskilt har fått sätta upp tillsammans med vår PT, när man signar upp på WT får man tillgång till en portal med material som under resans gång ska hjälpa oss att uppnå det vi vill med träningen. Här fyller man i en hälsodeklaration och sina mått när man börjar programmet, sin mat- och träningsdagbok under resans gång samt diverse andra planerings- och målbilder. Jag kommer under ett senare tillfälle komma in ytterligare gällande portalen, idag tänkte jag bara dela med mig av mitt första intryck.

Det var första gången som jag tränade med kettlebell’s och jag blev positivt överraskad över hur mycket man kan träna med en sådan liten sak. Under instruktioner av vår PT körde vi på endast 45min genom hela kroppen,  Emmelie (Yes, hon stavar sitt namn med två m så det är ingen felstavning) som vår PT heter stod längst fram och instruerade hur övningarna skulle utföras och när vi alla hade grepp om träningsmomentet fokuserade hon på att pusha oss andra och se till så att vi alla gjorde det där lilla extra. Det är just det som vi behöver, någon som kan ”piska” igång oss och få oss att faktiskt köra slut på oss själva.

Jag ser redan fram emot fredag då vi har vårt andra träningspass, då kommer jag dessutom att ta med min kamera och be Emmelie att ta några bilder på övningarna som vi gör. Oj vad jag är taggad på det här…

IMG_3197

 

2 reaktioner på “Weight Trainer – pass 1”

 • Emmelie skriver:

  Bra jobbat på passet!! Hoppas det känns bra i kroppen. På fredag kör vi igen.
  //Emmelie med 2 m 🙂

  • Thessan skriver:

   Man tackar! Alltså jag har träningsvärk i precis heeeela kroppen, vilken härlig känsla!! 😀 Ser såå fram emot på fredag!!

   Haha, har aldrig sett någon stava med två ”m” förut! 😀 // Thessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *