en enkel promenad för kampen mot cancer

I år är det 12e året i rad som Cancerfonden genomför sin Rosa-bandet-kampanj och precis som alltid är det oktober månad som symboliserar den ”rosa” månaden.

Jag blev kontaktad av Cancerfonden som upplyste mig om nästa veckas stora aktivitet då en av de största promenaderna kommer att gå av stapeln här i Malmö med start på Stortorget klockan 12:00, promenaden kommer att ha Paul Svensson (Cancerfondens ambassadör) samt bloggerska Linn Herbertsson som värdar. Forskning har visat att endast 30 min aktivitet och rörelser om dagen minskar risken för cancer och med anledning av detta vill Cancerfonden uppmärksamma det viktiga budskapet genom att arrangera lunchpromenader och således uppmana folk till ett aktivare liv.

Vi kan väl alla hålla med om uttrycket: FUCK CANCER, visa detta genom en enkel promenad!!

Skärmavbild 2014-10-01 kl. 21.05.21 Skärmavbild 2014-10-01 kl. 21.05.44

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *