träningsvärk? jo tack!!

Jag hoppas innerligt att det bara är träningsvärken som ömmar i min kropp för det bokstavligt talat bultar i varenda liten muskel, förhoppningsvis är det kroppen som har chockats efter gårdagens WT-pass med Emmelie och gänget.

Jag har dock varit lite orolig eftersom min chef stannat hemma på grund av sjukdom, vi bygger för tillfället om på kontoret och delar ett litet rum med överhuvudtaget ingen ventilation (eller möjlighet till att öppna ett fönster) och att dela inandningsluft med sjuklingar gör sannerligen att jag blir hypokondriker!! Jag fullkomligt avskyr att vara sjuk så låt nu detta bara vara en chockad kropp som behöver återhämtas, jag vill under inga omständigheter missa passet på fredag.

För att förebygga så mycket som möjligt har jag tagit beslutet att hålla träningsfritt ikväll, tända mitt nyinköpta doftljus och lyssna på det första avslappningspåret som ingår i WT-programmet.

DSC_0145

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *