veckans blogg

Åhhh, jag har en riktig mysafton här i soffan (även om jag inte mår helt hundra). Äntligen har jag tagit mig tid till att gå igenom alla tusentals foton som jag har samlat på mig här på datorn, samtidigt som jag har en snarkandes hund bredvid mig som verkligen ger mig energi en kväll som denna…

Hörrni, än är inte röstningen på Besökstoppen över och jag hade som sagt blivit jätte glad om ni ville lägga en röst på min blogg (driven karriärist). Hoppas verkligen att jag kan få utbringa en skål på fredag då tävlingen avgörs! IMG_0358

2 reaktioner på “veckans blogg”

  • Fia skriver:

    Hej! Jag tänkte fråga dig angående foton, sparar du allt på din mac eller för du över någonstans? Foton tar ju så mycket plats på datorn…. Kram

    • Thessan skriver:

      Hej, nej jag sparar över på en extern hårddisk. Dock borde jag skaffa två för jag blir ju tvungen att radera dem från datorn efter hand… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *