dagens tips

Jag har fått lite förfrågningar om vad jag använder för produkter till vardags så jag tänkte att det var dags för mig att besvara dem efter hand här i bloggen. För tillfället använder jag inget särskilt schampoo/balsam, jag har inte funnit de där extraordinära produkterna som gör att jag känner att jag inte kan leva utan dem. Däremot kan jag inte vara utan torr-schampoo och den enda produkten som faktiskt har fungerat på mitt hår är batiste’s torr-schampoo medium&brunette, eftersom jag tränar mellan 4-5 gånger per vecka är det verkligen ett måste att kunna fräscha till håret utan att behöva duscha det varje gång.

En annan hårprodukt som jag fallit för är Moroccanoil’s hårspray, det både luktar gott och blir absolut inte sådär sliskigt klibbigt som många hårspay gärna blir.

DSC_0001

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *