hattfest på ingång

På lördag har jag och CJ vår första gemensamma fest, vi har slagit ihop min födelsedagsfest med hans inflyttningsfest och det ska sannerligen firas. För att göra det ännu festligare har vi satt ett tema på partyt och kriterierna för temat ifråga var att det inte fick bli för krångligt för gästerna så vi valde helt enkelt att bjuda in till ”hattfest”, vem har inte en hatt liggandes någonstans som med all säkerhet kan pigga upp en dammig outfit?

För att göra det ännu enklare skrev vi ”huvudbonad” i inbjudan så nu är det upp till gemene man/kvinna att tolka vad en huvudbonad innebär, jag har kvällen till ära beställt hem en klänning som ni kanske får se en sneak peek på senare idag och till denna klänning tänkte jag bära just en ”huvudbonad” som jag dock väntar med att avslöja tills på lördag.

collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *