nu är hösten kommen

Vilken dag, jag har precis slagit mig ner i kontorsstolen här hemma och då har jag bokstavligt talat varit igång non stop sedan jag steg upp imorse, klockan börjar närma sig halv tio och ögonen går mer eller mindre i kors. Samtidigt vill jag knappt gå och lägga mig för imorgon vaknar jag upp ett helt år äldre vilket jag med blandade känslor ser fram emot. Jag vill verkligen inte bli äldre och hur jag än vrider och vänder på tankarna för att få det till något positivt så slutar jag alltid med att bara fokusera på det negativa…

DSC_0021 DSC_0016

DSC_0015Skjorta: Ralph Lauren / Stickad kavaj: STOCKH LM / Stövlar: Håkanssons / Väska: Michael Kors

Det är väl ändå ingen som har missat att blått är min favoritfärg när det kommer till klädesplagg? Idag plockade jag fram en gammal favorit ur klädkammaren , en stickad kavaj som jag köpt på MQ för ett tag sedan. Nu såg jag att det har kommit in en uppgradering av kavajen och jag tror bestämt att även den får införskaffas. Ni finner den här: MQ

2 reaktioner på “nu är hösten kommen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *