Weight Trainer pass nr 3

Igår avverkade jag mitt tredje Weight Trainer – pass, vi började passet med att värma upp i cirkelövningar vilket för mig var något nytt och väldigt roligt. Man hann liksom bara precis få en lite längre teaser av övningen innan det var dags att byta och på så vis tröttnade man inte, istället såg man hela tiden fram emot den kommande stationen och vips hade vi kört en högintensiv ”uppvärmning” på nästan 15 min. Verkligen att rekommenderas!

Idag känner jag inte lika mycket träningsvärk som jag gjort efter de tidigare passen men det är väl för att jag börjat vänja kroppen vid lite tyngre övningar, jag gillar dock känslan av en ömmad kropp efter att man har utfört ett stenhårt träningspass så jag hoppas på att återfå den efter fredagens morgonträning.

IMG_3291

Idag har jag dock kört spinning på Forum tillsammans med min vän Hanna och fy sören vad jag svettades, jag känner mig ganska nöjd med min insats! Imorgon ska jag försöka att hinna med ett inlägg om Weight Trainer – portalen som man använder under tiden som man kör programmet. Nu blir det dock sängen för ikväll är jag sannerligen en slagen hjältinna…

2 reaktioner på “Weight Trainer pass nr 3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *