my birthday

Jag hade verkligen en superbra födelsedag igår, bortsett från att jag blev ett helt år äldre då förstås! Min kille vaktade upp mig totalt, kvart över sex väckte han mig med sin skönsång och till ett framdukat frukostbord. Han hade alltså tillagat min favoritfrukost klockan SEX på morgonen, nämligen proteinpannkakor (det ska poängteras att han INTE är en morgonmänniska).

Ja ni vet ju redan vad jag fick i födelsedagspresent och som om inte detta vore nog bjöd han dessutom ut mig på middag, han lyckades dock skrämma upp mig något innan jag med säkerhet visste kvällens planer. Jag fick nämligen ett hopklistrat kuvert där det stod ”öppnas klockan 10:30” och till min förvåning höll jag mig faktiskt från att riva upp brevet innan klockan slagit halv elva!! Min kille vet nämligen vilket kontrollfreak jag är så han vill bara sätta lite griller i huvudet på mig (vilket han sannerligen gjorde), i kuvertet låg en middagsinvit till restaurang Bastard där det bestämt stod att jag skulle vara på plats klockan 18:00 och inte en minut senare. När jag anlände satt han redan på plats vid ett mysigt litet bord längst in i restaurangen, självklart med levande ljus och lite vin till sin beredskap…

DSC_0051

…här blev vi sittandes hela aftonen och hade det supermysigt. Menyn på Bastard är som ni kanske redan vet väldigt speciell men på ett spännande sätt, denna gången blev det inga inälvor eller komagar som jag tidigare råkat ut för utan jag körde på en snäll variant och beställde in en getost-toast och friterade torskkinder. Till efterrätt blev det en gigantisk äppelkaksvariant.

DSC_0045 DSC_0042 DSC_0047 DSC_0050

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *