TGIF

Fredagen trillade in med buller och bång, vi har spenderat mestadels av kvällen inne på Systembolaget och Hemköp för att inhandla allt till morgondagens hattfest. Det blir sannerligen en del alkohol när man ska handla till hela 30 personer, tror vi brände över 2500 spänn om inte mer på bara den biten…så nu måtte ingen går törstiga härifrån.

Nu sitter jag som en slagen hjältinna i soffan och säger inte många ord till min man, rättare sagt sitter vi bredvid varandra här i soffan och har egentid. Haha! Vi ska snart dra igång med ytterligare förberedelser inför imorgon och sedan ska jag försöka att hinna med det där WT-inlägget som jag lovade igår.

DSC_0039Så här var jag klädd igårkväll: Cardigan: GANT / Blus: Mango / Jeans: H&M / Klocka: Michael Kors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *