i vårt fönster

Vi fick så många fina blommor i helgen som jag nu har försökt att placera ut, det är lite knepigt när man endast har en fönsterkarm tillgodo men jag tyckte hur som helst att det blev väldigt mysigt. Vi har fortfarande en krukväxt som vi inte riktigt har någonstans att ställa för jag tror att den behöver solljus men vi får se hur vi löser det.

Alla snittblommor satte jag ihop till en större bukett och visst blev det fint?

DSC_0118 DSC_0116 DSC_0106 DSC_0113

Jag har även hunnit med att handla för presentkortet som vi fick på Lexington, så himla glad för nu har vi en helt ny uppsättning i marinblått som jag ser fram emot att hänga fram så snart jag har tvättat dem (jag fick nämligen handdukarna av Mammi i födelsedagspresent).

DSC_0128

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *