it’s a rainy day

Den här dagen har gått käpprakt åt skogen, efter lunch begav jag mig i ren frustration till handkirurgen på sjukhuset med mitt finger efter rekommendation av sjukupplysningen som uppmanade mig om att jag kanske borde vända mig till Patientnämnden om de inte tog sig tid till att undersöka fingret en gång för alla.

Jag har från första stund blivit så oerhört nonchalant bemött och för att någonting ska hända måste man sannerligen plocka fram häxan inom sig och bokstavligt talat skrika åt läkarna för det enda de bryr sig om är att man inte är skriven på just den vårdcentralen just då, att det sedan är personalen på självaste vårdcentralen som slarvat bort anmälan har ingen betydelse utan då får den skadade patienten helt enkelt vända sig någon annanstans (läs: INGENSTANS). Nåväl, nu fick jag slutligen träffa en handkirurg samt en sjukgymnast och inte tusan hade jag kunnat tänka mig att ett brutet finger kan ta upp emot ETT ÅR att läka?!

DSC_0135 DSC_0139

Jacka: Henri Lloyd / Byxor: H&M / Stövlar: Håkanssons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *