kostrådgivning

Imorse var det dags för det femte och näst sista träningspasset med Weight Trainer – gruppen, vi körde tabata i stationsform där vi i en cirkel flyttade oss medsols till de olika övningarna. Cirkelträning är något som jag under programmets gång nästan förälskat mig lite i, det är sådär härligt intensivt men man hinner liksom inte tröttna eftersom man hela tiden byter station.

Jag måste verkligen försöka att anstränga mig lite vad gäller kosten, efter att ha fyllt i min matdagbok frekvent under några veckors tid har jag nu fått lite input ifrån min PT som framförallt poängterar att jag bör minska på alkoholintaget, det där förbaskade vinet är en riktig fettansamlare och om jag vill få synliga konturer (vilket är mitt mål) så är det väldigt mycket avhängande på vad jag stoppar i mig. En annan bov är alla efterrätter och sötsaker som allt som oftast slinker ner, jag förstår inte varför det ska vara så förbaskat svårt att få till det där sista för jag är ju väl medveten om vad som behöver göras! Nu har jag ju dessutom tillsammans med min PT lagt upp ett personligt träningsprogram som CJ lovat att coacha mig i…

IMG_3449

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *