VIP-event BoConcept

Ikväll hade ELLE Decoration anordnat ett supertrevligt VIP-event på BoConcept här i Malmö dit jag fick en personlig inbjudan, tillsammans med en vän välkomnades jag till en mingelafton med vin och sushi.

DSC_0143 DSC_0144 DSC_0151

Salmalax utsågs 2013 till årets produkt på dagligvarugalan och stod för kvällens sushi.

Motiveringen till utnämningen löd:

Två av svensk handels stigma är prispress och kopiering. En produkt är en produkt är en produkt, helst till kampanjpris. Årets produkt 2013 går en helt annan väg. Årets produkt är en innovation som ger ökad valfrihet, färskare varor, snabbare måltider och bättre lönsamhet. Årets produkt är i framkant med det ökande intresset och medvetenheten för mat i Sverige. Årets produkt har många företräden, men framförallt smakar den ”kjempe godt”.

DSC_0156 DSC_0154 DSC_0186 DSC_0178

Jag föll pladask för vasen nedan och funderar i skrivande stund på om jag skulle kunna ha någonstans att placera den här hemma. Det fanns så mycket fint och det var väldigt kul att få en förkik på BoConcepts nya kollektion, både jag och Lindie vart mer än nöjda med kvällens mingelkväll.

DSC_0213 DSC_0184

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *