Mexikansk streetfood i Malmö

Idag testade jag och Lindie det relativt nyöppnade ”snabbmatsstället” Barbacoa som ligger precis vid hörnet till Stortorget här i Malmö och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Konceptet är ungefär detsamma som på hamburgerkedjorna. Du beställer, betalar och får din mat framme vid disken.

Köttet såg dock inte så aptitligt ut där det låg i sina små boxar men högrevet som jag valde smakade väldigt kryddigt och gott, jag valde salladsalternativet som bas. Man kan även välja att få rätten serverad som tacos, burrito eller ”naken burrito” vilket innebär att man får enbart fyllningen i burriton. 

Helt klart ätvänligt och perfekt som ett något ”bättre” alternativ till snabbmat.

DSC_0217 DSC_0219

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *