rise and shine

Denna veckan kommer att bli minst lika intensiv som förra, jag inleder den med att i eftermiddag flyga över till Oslo där jag under morgondagen ska möta våra norska revisorer då det vankas interimsgranskning.

Jag har fått en del förfrågningar om vad jag använder för produkter och publicerade för inte så länge sedan vad jag använder till håret. Jag tyckte att det var dags för ett nytt inlägg och det fick bli vad jag använder för mascara, sedan jag var på semester med Lindie har jag inte kunnat måla fransarna utan att först använda en primer, vilken skillnad det blir! Jag målar först ett lager med Lancome’s Cils Booster och använder där efter L’Oreals Falsh Lash Telescopic som har den perfekta penseln för mina fransar.

DSC_0004

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *