give hope

En kollega till mig är ombud för Barncancerfonden och tog med sig dessa söta armbanden till försäljning på kontoret, givetvis var jag tvungen att införskaffa två styck (ett till mig själv och ett som jag tänker ge bort).

Det är by leia som i samarbete med Barncancerfonden har tagit fram smycket där hålet i hjärtat har ett starkt symboliskt värde, det kan stå för saknad och sorg men också för kärlek och glädje. Du fyller hålet i ditt hjärta med det eller den du älskar. Verkligen en alldeles perfekt liten gåva att ge bort till någon man håller kär och samtidigt göra en god gärning genom att man skänker pengarna till något otroligt viktigt. Om ni vill bidra med en slant till just barncancerfonden så finns dessa ursöta armband även att beställa, det kostar endast 100kr och ni kommer direkt till sidan om ni klickar på länken ovan.

DSC_0007 DSC_0005 DSC_0009

2 reaktioner på “give hope”

  • Sofie skriver:

    Ååå! De är så fina! Jag hade ett sådant förra sommaren, så fint på en solbränd handled .. så ta med till Costa Rica 😉 För höras om en fika snart! Puss & Kram

    • Thessan skriver:

      Ja det ska definitivt med till Costa Rica! Ja vi kan väl höras i nästa vecka och äntligen boka in den där dejten. Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *