coachträff 3

Då har tredje och sista coachträffen kommit till sin ända och det känns faktiskt lite sorgligt att WT-programmet tar slut här och nu. Jag missade det sista träningspasset då jag var i Norge på jobbresa och det grämer mig något enormt, jag fick dock höra av de andra deltagarna att det hade varit ett riktigt monsterpass så jag vet vad jag har att ta igen!

Idag handlade föreläsningen om njutning, det finns fyra viktiga ämnen som vi har behov utav för att känna välbefinnande och att ha vetskap om detta gör ju att man i bästa mån själv kan se till så att vi får tillräcklig mängd av varje ämne. Endorfiner är tex något som jag själv märkt att jag är enormt beroende utav, får jag inte min mängd träning per vecka märker jag det direkt på mitt humör och hur jag mår.

Skärmavbild 2014-10-23 kl. 20.31.04

Efter att ha gått denna kursen är jag nu mer än redo att fullfölja målet som jag i början av programmet satte upp och visst passar det ganska perfekt att jag inom bara ett par månader ska befinna mig på en paradisstrand i Karibien och således har den bästa moroten av dem alla till att ge det där lilla extra för att just då och där kunna känna mig nöjd med min insats och resultatet som jag åstadkommit?

DSC_0003Jag vill även passa på att tacka Emmelie, min PT som förutom kunskapen om träning även är en fantastisk föreläsare som verkligen inspirerar och medlar ett positivt mindset. Verkligen en förebild!

Nu är det beach Winter 2014 som gäller och då baskemej ska jag få fram de där konturerna på min kropp som jag så ständigt jagar men inte riktigt når fram till. Mitt mål är alltså att nå dit redan då vi reser till Costa Rica så håll tillgodo och följ bloggen för att se om jag lyckas! I somras var jag på god väg men nådde inte fram och föll åter igen tillbaks till ”bekvämlighets-zonen” vad gäller både träning och kost.

DSC_1364

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *