Lightroom

Ikväll är jag hemma själv och då passar jag på att lära mig lite mer om Lightroom, det där med att fotografera och redigera är ju mitt största intresse och jag får aldrig nog utav kunskap inom detta området. Det finns så otroligt mycket att lära sig och ibland kan jag känna mig lite stressad över det eftersom jag så himla gärna vill kunna ALLT och inte riktigt accepterar att det faktiskt tar tid att lära sig. Tid som man måste investera i för att kunna bli bättre, tid som jag i princip aldrig har!

Jag tyckte att de senaste två outfitbilderna som jag publicerade blev så himla suddiga och nästintill otydliga så fort jag laddade upp dem på bloggen så mitt mål med kvällens Lightroom-kurs var hur jag ska spara bilderna för att de ska bli lika skarpa på webben som i bildredigeringsprogrammet, jag tycker dock inte att det blev riktigt sådär skarpt som jag vill ha det. Har ni kanske några tips?

DSC_0002

1 reaktion på “Lightroom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *