Hagen och pulled pork

Ni som följer mig på Instagram vet vid detta laget att jag med hästlängder vann kvällens löptur över CJ, inget som han stoltserar med såklart. Hur som helst beslutade vi oss för att beställa hem mat och spendera kvällen här hemma, imorgon ska vi nämligen stiga upp tidigt och hoppa på tåget mot Sölvesborg. Vi har bokat in en helg tillsammans med familjen och jag tänkte även passa på att visa CJ min lilla hemstad…

Det var första gången som jag beställde mat ifrån Hagen, vi har länge tänkt att vi skulle prova men det har helt enkelt inte blivit av förrän ikväll. Det lilla skyltfönstret är ju sannerligen inbjudande och så snart man klev innanför dörren sveptes man av en julkänsla från svunna tider. Så himla mysigt och pittoreskt! Vi beställde en varsin burgare på pulled pork, jag brukar annars ha väldigt svårt för griskött men kände att jag var tvungen att testa denna trendiga maträtt och  till min förvåning var det riktigt gott! En alldeles perfekt fredagsmiddag!

DSC_0006 DSC_0004 DSC_0017 DSC_0013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *