Finance Conference

Idag har vi spenderat arbetsdagen på landet, närmare bestämt i Nötesjö som ligger några minuter utanför Svedala. En liten skånsk ort som jag inte ens visste om existerade förrän vi fick inbjudan i Outlook. Syftet med vistelsen var att hålla en liten finanskonferens där vi gemensamt ventilerade vad vi hittills har åstadkommit i år, vad vi har för utmaningar framför oss, vad vi kan göra bättre och hur vi når dit.

Upplägget var riktigt smart, istället för att sitta inne och trycka i en konferenslokal utnyttjade vi den underbara naturen och höll våra gruppdiskussioner under tiden som vi gick promenader på mellan 30-50min. Totalt fick vi hela två timmars motion samtidigt som vi kom fram till väldigt bra slutsatser som vi mellan varje promenad presenterade för våra kollegor. Jag har så himla spännande utmaningar framför mig som innebär utökat ansvar, något som jag verkligen uppskattar med min arbetsgivare är att de satsar på sina anställda och vill att man hela tiden ska ta steg i karriären.

IMG_3789 IMG_3794 IMG_3793

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *