Satori

En välbehövlig lugn lördag, jag har haft lite problem med sömnen de senaste två nätterna och det påverkar mitt välbefinnande något enormt. Inatt var det Miio som höll mig vaken och fick för sig att han skulle upp och käka middag mitt i natten, hallå liksom?? Han bord veta bättre vid detta laget! Nåväl, det slutade med att både han och jag satt och åt vilket kanske inte var den bästa lösningen på sömnproblematiken. Jag hoppas hur som helst på att denna trenden vänder inatt för jag orkar sannerligen inte med ännu en störd skönhetssömn!

Vi har tagit dagen precis som den har kommit och det har varit så himla härligt, först njöt vi av en lång frukost och därefter gick vi ner på stan för lite shopping och lunch. Jag köpte en blus på Zara som jag tänkte inviga redan ikväll när vi får över lite vänner på spelkväll…

Det blev vegetariskt till lunch och jag beställde såklart in min favoritsallad: chévre med valnötter

CJ åt en parmesanpizza som också var väldigt god!

DSC_0145 DSC_0149

1 reaktion på “Satori”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *