a walk in the park

Igårkväll hade vi Olof & Jennie över på spelkväll, en alldeles perfekt afton som gick i lugnets tecken. Vi spelade Besserwisser som precis som alla andra spel är ett frågemaraton, vi bestämde oss för att mixa lagen så jag och Olof blev ett team och för husfridens skull var det väl att vi slutade 1-1 mot CJ & Jennie. Haha!

Det blev många skratt under spelets gång och roligast var väl när jag och Olof fick frågan om vilket telefonnummer som tidigare var larmcentralens och Olof bestämt svarar 90000 medans jag ifrågasätter detta och viskar i hans öra att 979797 också känns väldigt bekant! (för er som inte vet är det ett av taxinumren här i Malmö!!!)

Idag sov vi ut rejält och började sedan dagen med en promenad i parken, vi köpte med oss en varsin falafelrulle och körde en provisorisk picknick på en random parkbänk i Pildammsparken. Miio njöt till fulla drag av att få springa runt bland höstlöven och skälla lite spartanskt på diverse förbigående hundar.

DSC_0172 DSC_0173 IMG_3913 DSC_0183 DSC_0186 DSC_0193 DSC_0201

Jag passade även på att knäppa av årets höstbilder på vårt lilla busfrö och precis som alltid är han väldigt fotogenisk, till skillnad från oss andra som får ta tio miljarder bilder för att få till en som man kanske är någorlunda nöjd med.

DSC_0228 DSC_0229

DSC_0296Det har också blivit en hel del shopping även idag med det får jag visa er lite längre fram för nu ska vi sätta på en film och njuta av de sista timmarna av helgen.

2 reaktioner på “a walk in the park”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *