ännu en ny ”stark” träningsoutfit

Alltså den här månaden har jag sannerligen gått amok på nya träningskläder, igår införskaffade både jag och CJ oss nya löparskor samt även gym- löparkläder.

Hör och häpna men jag fick CJ att köpa löpartajts, haha! Han har sådan fobi för den typen av byxor och har dissat ”modet” sedan första stund men så igår hade han ett svagt ögonblick och då ”BAM” fick jag till det, han måste bara inse hur jäkla snygg han är i utstyrseln också! Jag ser väldigt mycket fram emot hans premiärtur, han kommer ju bli förvånad över hur mycket lättare det känns att springa utan ett par fladdrande vindbyxor längs med anklarna.

IMG_3940

Jag köpte bland annat den här grå tröjan igår och jag är så himla nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *