en dag på hemmakontoret

Vi har ju haft målaren här hemma nu i två dagar och då har jag inte riktigt vågat lämna Miio hemma själv eftersom det finns en risk att han springer fram och sätter nosen i det nymålade, det är nämligen alla dörrar/lister runt dörrarna samt element som vi äntligen fått fastighetsägaren till att fräscha upp lite grann.

Miio kan vara den snällaste hunden på detta jordklot, inte en gång har han klagat över att jag har suttit försjunken framför datorn och knappt ägnat honom ett ögonblick mer än när det varit dags för hans kissturer. Han har dessutom haft de mest roliga ställningar under dagens gång, här är några som jag lyckades fånga i all hast. Man kan ju undra vad han tänker, haha!

Nu har jag precis kastat i mig en lunch och ska möta upp chefen på kontoret, vi ska nämligen till Helsingborg och vår nötfabrik! Så himla spännande!

collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *