onsdagsvin

Vilken dag! Vi har varit igång non stop sedan vi steg upp imorse och det är först nu när klockan slår kvart i elva som vi båda har slagit oss ner i soffan, jag är bokstavligt talat helt slut och ska alldeles strax gå och lägga mig! Förutom en intensiv dag på kontoret körde jag ett intensivt spinningpass tillsammans med Hanna för att så snart jag satte fötterna innanför dörren här hemma tog itu med en intensiv storstädning samtidigt som vi hade tvättid OCH skulle laga middag och diska.

Vi har hur som helst en bra fördelning på markarbetet här hemma och kompletterar varandra så himla bra, det är något jag uppskattar mycket för det värsta jag vet är killar som inte har lärt sig att hjälpa till i hemmet.

DSC_0007

CJ kände på sig att vi skulle behöva lite vin ikväll och han hade så himla rätt, det fick bli en sådan kväll idag. Jag har dessutom säkert satt i mig hela 20 pepparkakor men strunt i det, imorgon blir det nya tag.

DSC_0009 DSC_0011

Jag är en riktig ”matlådetjej”, jag föredrar faktiskt att äta matlådor till lunch på vardagarna och så här ser det mer eller mindre dagligen ut i vår kyl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *