after business på Izakaya Koi

Idag var jag och resten av ”bloggligan” bjudna till Koi’s premiär av after business, vi möttes väl i dörröppningen och välkomnades med champagne och sushi. Det spelades härlig musik och stämningen var sådär perfekt chillig, precis som man behöver efter en intensiv arbetsvecka för att sakta men säkert komma i helgstämning.

Jag passade även på att bjuda med mina ”Sölvesborgsvänner” Jennie (okej, hon är ifrån Kristianstad men det är väl typ samma sak) och Jennyann som jag sedan tidigare hade planerat in aftonen med, vi minglade runt och hamnade slutligen vid ett champagnebord tillsammans med mina övriga Lillatorg-kollegor som jag så sällan träffar. Fördelen med att börja AW:n redan klockan 17:00 är ju att man kommer hem i precis lagom tid för att inte känna att morgondagen blir bortkastad i ren trötthet…

DSC_0037 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0020 DSC_0021 DSC_0025 DSC_0027 DSC_0015 DSC_0036

DSC_0012Dessvärre blev bilderna av mig och min kära bloggkollega Vicktoria mindre bra så det får bli en uppdatering på denna så snart hon har skickat över hennes bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *