well done!

Alltså vilken underbar höstdag vi har haft idag, den började dessutom helt fantastiskt bra för min del för när klockan ringde (YES, jag ställer klockan även på helgerna) trodde jag nämligen att det var måndag och att jag hade försovit mig till jobbet!!

Ni kan ju föreställa er glädjen jag kände då jag insåg att det faktiskt bara var söndag, jag bokstavligt talat for upp ur sängen och kastade på mig min powerwalking-outfit för att ta vara på piggheten som plötsligt infann sig av morgonens incident. Känslan av att sedan slå sig ner till ett dukat frukostbord efter att först ha fått inhysa höstluften under en timmes tid är obeskrivlig.

När min kille ska knäppa av outfitbilder, ja då gäller det att vara snabb för det går undan ta mig tusan. Haha! Han klagar dessutom på att jag alltid rör mig och allt som oftast slutar det med att jag gör något konstigt ansiktsuttryck som fördärvar hela bilden, ungefär så här brukar det se ut fast denna gången klarade jag mig undan ganska väl. Hur som helst, visst är han duktig på att fotografera?!

DSC_0026 DSC_0029

DSC_0027Skjorta: Ralph Lauren / Tygkavaj: Lindex ”Holly & Whyte” / Byxor: Bikbok / Stövlar: Håkanssons / Jacka & Halsduk: Burberry / Väska: Michael Kors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *