dagens lunchlåda

Det var ett tag sedan vi köpte med oss kött ifrån Köttbaren men så i lördags kände vi ett enormt sug efter en mör nötköttsbit och gick med bestämda steg mot Hansagallerian och Köttdisken. I vanlig ordning började jag dividera med Köttkillen om vilka bitar på djuren som hade minst ”insprängt fett” samtidigt som CJ ursäktar och försöker förklara att jag är väldigt bestämd med vad jag äter och inte äter och att det absolut inte är något fel på deras köttkvalité varpå killen bakom disken svarar: det vet jag redan, jag kommer ihåg det sedan sist ni var här.

Hahaha! Ska jag ta det som något positivt eller negativt? Nåväl, köttet smakade helt fantastiskt gott och jag kan verkligen rekommendera er att istället för att köpa kött i matbutiken göra er det extra besväret och istället gå till Köttbaren och för samma pris få en betydligt bättre smakupplevlese.

DSC_0004

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *