Morgon-pw & Kvällsgym

Igår bestämde jag mig för att återuppta morgonpromenaderna som jag en gång i tiden så flitigt anammade, det är dock så himla lätt att sitta och säga det kvällstid när man för en stund har förträngt hur det känns just i den sekunden som klockan börjar tjuta om morgonkvisten. Jag blev genast påmind när klockan vid sextiden ringde och sa åt mig att det var dags för min inplanerade morgon-pw, jag ställde genast om klockan och kröp tillbaks ner i den varma sängen och tänkte för mig själv att ”vad gör väl en powerwalk för nytta egentligen?” och då var det kört…jag kunde inte släppa löftet som jag slutit med mig själv så plötsligt stormade jag ur sängen och snörade på löparskorna (om man skulle beskriva mig med ETT ord så är det ta mig tusan -> ENVIS) och bet ihop!

Femtio minuter senare var jag piggare än någonsin och plötsligt insåg jag varför jag en gång i tiden ställde klockan lite tidigare om morgonen! Utöver powerwalken imorse har jag även hunnit med ett gympass på Forum, ganska nöjd med dagens aktiva insats med andra ord. Nu funderar vi på om vi ska dra på bio eller om vi ska bli hemma, vi har hela tjugo minuter på oss att ta beslut för sen börjar filmen…

IMG_4036Man blir ju sådär härligt rosig om kinderna när man går ut i höstluften, imorse var det dock inte så här ljust ute utan bilden knäppte jag av under söndags-pw:n.

2 reaktioner på “Morgon-pw & Kvällsgym”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *