Årets Julshow

loreen_banner

Hörrni, ni har väl inte missat att Loreen kommer till stan?! Det är nämligen dags för årets julshow som äger rum i Moriska Paviljongens pampiga salong med start den 26e november, självklart ska jag tillsammans med Bloggligan dit och skåla in att vi snart går mot juligare tider. Oj vad jag ser fram emot denna afton!

För er som inte redan har bokat in en julshow av rang finns det såklart fler biljetter kvar att välja och vraka mellan, under hela femton tillfällen kommer stjärnan Loreen tillsammans med komikern Nour El Refai (som agerar konferencier) förgylla kvällen för oss julstämningsfyllda gäster.

Se biljett- och bokningsinformation nedan eller gå in på Ticksters hemsida:

Skärmavbild 2014-11-11 kl. 22.24.26 Skärmavbild 2014-11-11 kl. 22.24.46

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *