Hagen

Hej och välkomna till min ”matblogg”, haha! Ja det har onekligen blivit en hel del matinspiration den senaste tiden, det går väl inte att undgå att jag är ett matvrak av rang?! Jag kom alldeles nyss hem ifrån kvällens pw och slukade tallriken nedan i ett nafs, eftersom killen håller sig hemifrån ikväll passar jag på att ha liten egentid och lyxa till det med mat ifrån Hagen samt spendera lite extra tid framför datorn (min favoritsysselsättning, haha!!). Jag tror att jag ska ta tag i mitt fotoarkiv och spara över lite till min externa hårddisk, planera våra Costa Rica resa och nätshoppa….

Hörs helt garanterat om en stund igen!

DSC_0001Helt underbart att ha Hagen på gångavstånf ifrån lägenheten, den här chiligrytan på högrev bokstavligt talat smälte i munnen på mig. Brödet vart dock ingen höjdare så det lät jag hän, jag är i och för sig inget stort fan av vitt bröd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *