ålderns höst

Jag kom just hem ifrån en supermysig men överraskande lugn födelsedagsfest, vi beslutade oss för att skippa utgång och istället runda av i lagom tid för att inte sabba morgondagen. Tecken på att vi blivit gamla? Haha! Själv kommer jag nog ändå inte att kunna somna på ett tag eftersom CJ är i Köpenhamn med sina killkompisar och när jag vet att jag kommer att vakna så snart han dundrar in genom dörren så är det precis som att jag aktiverar någon form av ”sovspärr”. Det är jätte jobbigt för jag kan ligga i flera timmar, hur trött som helst utan att kunna somna. Får väl hoppas på att de också känner av ålderns höst och beger sig hemåt i hyfsad tid…

Jag var förresten med om en obekväm händelse ikväll, jag bestämde mig för att jag faktiskt kunde ta bussen hem till Amanda eftersom den i princip går ifrån dörr till dörr. När det sedan inte heller blev någon utgång beslutade jag mig för att ta bussen även på hemvägen, jag tycker nämligen att det är lite läskigt att åka taxi helt själv då många chaufförer här i Malmö betett sig lite läskigt genom åren. Hur som helst sitter jag på busshållsplatsen och inväntar sjuans linje då det kör fram en bil med en ensam man i och ställer sig mitt framför hållplatsen, han vevar ner och frågar om han får lova att köra mig in till stan! Alltså, vem tusan får för sig att helt random fråga något sådant? Skulle jag som ensam tjej hoppa in i en bil med en främmande man mitt i natten?! Jag sa bestämt nej tack men trots detta dröjde det innan han slutligen körde därifrån, innan bussen hann anlända körde mannen därifrån men vände längre ner på gatan och körde sedan sakta, sakta förbi busshållsplatsen samtidigt som han spände ögonen i mig… OM jag blev rädd? Jo tack!

Jag blir så arg att man inte ska kunna känna sig trygg och slippa oroa sig för att man ska stöta på fel personer vid fel tillfällen, jag kan inte sluta tänka på vad hans syfte egentligen var med att stanna där och ställa en sådan idiotisk fråga till en ensam tjej i ett buss-skjul…

DSC_0041

Blus: Oasis-Warehouse / Kjol: Samsö Samsö / Pumps: Unisa / Handväska: Burberry

IMG_4174

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *