home sweet home

Det blev en lång dag, landade här hemma först klockan 20:30 efter att ha varit på resande fot i närmare SJU timmar! Väl hemma möttes jag av en överlycklig liten hund som hade saknat ihjäl sig efter mig, underbar känsla. Killen får jag dock vänta med att träffa tills imorgon för idag var det hans tur att bege sig på tjänsteresa med Oslo som destination…

Nu undrar jag hur jag ska lyckas låta bli godiset som jag fick med mig hem ifrån fabriksbesöket, normalt sett klarar jag faktiskt av att ha ”vårt egna” (Cloettas) godis hemma och ger i princip bort allt jag får med mig hem men de här dagarna har jag helt enkelt inte kunnat hålla mig ifrån alla godsaker. Hur som helst fick jag lite smått panik över allt jag tryckt i mig och av att jag inte har lyckats pressa in någon träning under vistelsen så jag snörade genast på löparskorna och brände av 4 snabba kilometrar.

DSC_0046

Den här fina höstbuketten stod och väntade på mig här hemma, så glad man bli av sådana små gester!

DSC_0048 DSC_0054

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *