PWC-dagen och Magdalena Forsberg

Idag har jag spenderat dagen på Hotel Scandic Triangeln (gamla Hilton) och bland annat lyssnat på Magdalena Forsbergs föreläsning om drivkrafter, motivation och prestation i både med- och motgångar. Hon sa många kloka ord och att man med hjälp av tankens kraft både kan hjälpa och stjälpa sina prestationer har jag själv fått erfara så otroligt många gånger, jag är till exempel expert på att suga åt mig negativ kritik och alldeles för länge älta misslyckanden som inte ger livet den minsta skjuts i framgång. Magdalena gav tydliga exempel på hur hennes tankegång genom hennes idrottskarriär satt stopp för att få henne på banan efter att ha misslyckats i en tävling, det gäller att lura hjärnan och hjälpa den på traven genom att snabbt gå vidare och istället tänka att man faktiskt lärt sig något som kan innebära att man tar sig längre och närmare sitt mål. Lösningen är att alltid tänka positivt!

En otroligt inspirerande och glad Magdalena som verkligen spred den där gnistan som man ibland behöver känna ifrån personer i sin omgivning…

IMG_4233

2 reaktioner på “PWC-dagen och Magdalena Forsberg”

  • Emelie skriver:

    Ja men gärna! Jag måste dock ”träna upp” min fot innan. Just nu går jag endast i rehab syfte och får endast gå ett varv denna vecka, kanske 2 varv nästa men jag trappar upp så snabbt jag kan och foten tillåter. Men om cirka 2-3 veckor får vi starta! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *