Äntligen fredag

Alltså den här veckan har varit helt galen, jag har knappt hunnit att andas och inte en enda dag har jag varit på kontoret! Idag for jag till Nutisal (som ligger i Helsingborg) som är mitt nya mission på Cloetta, jag ska utöver att rodda Norge och Danmark nu även ansvara för vårt nötföretag (och då menar jag givetvis Accounting controller-biten). Det roliga är att min kära sambo är Senior Brand Manager and Category Manager för just Nutisal så vi kommer sannerligen att få med varandra att göra, haha! Gud nåde honom om han inte håller sin budget!

Jag kom hem först vid sex och då var det bara att snöra på löpardojjorna och göra sin plikt, sju kilometer fick räcka och det var sannerligen sju tunga kilometrar!! Nu har vi precis avnjutit en helt fantastisk middag med oxkött ifrån Köttbaren och ska precis hugga in i den här underbart goda påsen som CJ fick med sig hem ifrån Norge-besöket, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta för just nu har jag ju ingen karaktär över huvudtaget. Ja just det, jag fick även med mig en goodiebag ifrån Nutisal så nu har jag nötter så att det räcker och blir över för ett tag…

DSC_0058

2 reaktioner på “Äntligen fredag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *