Sneak Peek

Oj vilken afton det blev igår, idag mår man minst sagt som man förtjänar! Jag sov fram tills klockan 10:00 idag och det hör inte till vanligheterna, nu ska vi tillaga en rejäl brakfrukost och sen får det bli fler uppdateringar men tills dess blir det en liten förkik på min outfit.

Det var så himla komiskt när jag och Louise var mitt uppe i vårt fotande inne på Centralstationen och det plötsligt kommer fram två poliser varav den ena med bestämd röst frågar om vi har tillstånd att fotografera inne på stationen, jag svarar rappt att det är då bara oss själva som vi fotograferar så det borde väl inte vara något problem? Då kliver polis nummer två fram och såklart var det Lillebrors kollega som ville kivas lite grann…

DSC_0121

2 reaktioner på “Sneak Peek”

  • Fick mig precis världens skratt, haha.

    Angående att fotografera på Malmö C så har du helt rätt. Så länge man fotograferar för privatbruk så behöver man inget tillstånd. Ska man dock använda bilderna i kommersiellt syfte så krävs antingen tillstånd eller presslegitimation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *