resultat av WT-träningen

Förra veckan var jag på en återträff med min PT (från Weight Trailer-programmet) som jag tränade tillsammans med under några veckor här på höstkanten, jag har dessvärre inte kunnat fokusera på träningen i den bemärkelsen som jag egentligen hade velat men jag har åtminstone en plan på hur jag ska förbättra den och enligt mätningen så HAR jag faktiskt förbättrat den (sakta men säkert)!

Innan jag började på programmet gjorde vi en mätning med Body Composition Analyzer där man med hjälp av elektroder mäter kroppens uppbyggnad. Vi gjorde samma mätning på återträffen och som ni kan se har jag omvandlat fett till muskler, även om det inte är en radikal förändring så är det en förändring i rätt riktning…lite komiskt att min metaboliska ålder är i likhet med en sjuttonårings!

DSC_0059

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *