Santa came early this year!

Då har man spenderat hela 21.000 kronor i fotobutiken, det får helt enkelt bli årets julklapp till mig själv! Haha! Ja, förutom resan som vi om två veckor reser iväg på för den hamnar väl på runt 30.000 papp! Det känns ändå som att jag varit ganska snäll i år…

Jag är i vardagen en väldigt sparsam person och slösar inte pengar på onödiga saker och det lönar sig verkligen i längden då man istället kan lägga lite mer pengar på tex resor som jag spenderar en hel del av min inkomst på. I år har jag (efter Costa Rica) lagt runt 100.000 kr enbart på mina resor och det är verkligen väl spenderade pengar.

DSC_0074Från början tänkte jag köpa en Nikon D610 samt ett vidvinkelsobjektiv, jag har ju redan ett sjukt bra 50mm objektiv (till att ta porträtt med, ni vet då bakgrunden blir suddig) , men så var det ett riktigt bra erbjudande på Canon EOS 6D där man även fick ett riktigt ”proffs-allround-vidvinkels-objektiv” (som egentligen kostar 9.000 SEK) till ett riktigt bra pris så efter mycket velande fram och tillbaks valde jag alltså en Canon framför en ny Nikon.

Utöver detta blev det även ett 50mm objektiv (till att ta porträtt) även till Canon, tyvärr fungerar ju inte Nikons objektiv till Canon vilket är synd för jag är så sjukt nöjd med det objektivet jag hade till min gamla kamera! En rejäl kameraväska, självutlösare och minneskort blev det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *