Bloggevent på Grand Hotel Garden

I lördags vart jag tillsammans med övriga Bloggligan inbjuden till Södra Sveriges största Bloggevent som huserade på Grand Hotel Garden här i centrala Malmö. Kvinnan och företaget bakom arrangemanget är Emelie Walles som driver Walles PR & Event, jag både hoppas och tror att det här företaget kommer att expandera och sätta södra Sveriges alla bloggare på kartan.

DSC08423Anna, Martina, Vicky och Louise.

DSC_0005

Vi fick ta del av flertalet företagspresentationer, modevisningar såväl för barn som för vuxna och där var flertalet utlottningar som man under veckan som gått fått chansen att deltaga i. Jag föll speciellt för Passifloras (som var ett av företagen som befann sig på plats) fina juldekorationer som ni kan få er ett smakprov ur nedan…

Vi fick såklart en välfylld Goodiebag där bland annat den här söta hyacinten gömde sig, den fick flytta in i en av mina silverskålar som jag införskaffade under min backpackingtur till Kambodja för några år sedan. Visst blev det fint? Det var faktiskt CJ som kom på den briljanta idéen så nu har vi fyllt hela fem av Kambodjaskålarna med hyacinter och placerat ut här och var i lägenheten…

DSC_0049

DSC_0019De här små söta ljusstakarna hade jag också mycket väl kunnat tänka mig.

DSC_0051

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *