lördagens middag och måndagens matlåda

I lördags bjöd vi in Patrik & Ingrid på middag, största samtalsämnet under kvällen var såklart Costa Rica med tanke på att de gjort nästan exakt samma resa som vi ska göra för drygt ett år sedan. Av en ren slump kom även ESTA- ansökan på tal och tur var väl det för varken jag eller CJ hade ens en tanke på att vi var tvungna att skicka in en speciell ansökan för att få mellanlanda i USA, jag gjorde tydligen den här ansökan redan då jag reste till Mexico så det gick ingen ko på isen för min del men värre var det för CJ. Nu får vi bara hoppas på att han hinner att få sin ansökan godkänd innan avresa, det är nämligen mindre än två veckor tills vi reser…

DSC_0022Vi bjöd på färsk lax med romsås, till detta serverade vi (såklart) rotfrukter som blivit hemmets favorit.

2 reaktioner på “lördagens middag och måndagens matlåda”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *