med solen i sikte

Nu börjar det allt närma sig med stormsteg och det märks inte minst på min stressade lilla mage, fy sören vilken dag jag har haft och än är den inte slut! Nej, för medans min pojkvän är på Nätverkskväll och spelar boule, ja då sitter jag här vid skrivbordet redo att påbörja dagens andra arbetspass. Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte hur jag ska få ihop allt innan avresan men det får helt enkelt bli som det blir, man är inte mer än människa och semester ja det har vi ju alla laglig rätt till.

Klockan är så mycket som 21:00 så det är väl lika bra att sätta igång för jag lär väl bli fastsulad i arbetsstolen åtminstone i några timmar, vi hörs kanske senare när jag känner att den där stressklumpen lagt sig något.

DSC_0077

Bild ifrån min och Lindie’s Mexicoresa tidigare i år…där var man allt annat än stressad när man låg i solen och glassade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *