ÅRETS JULFOTO

Herre min gud vilken sjukt intensiv jobbvecka jag har haft, det var alltså inget snack om saken när jag och CJ traskade hem ifrån kontoret igår utan vi gick med bestämda steg hemåt och svirade om till löparkläder för att under 4km rensa våra skallar och först där efter var vi redo att inta helgen. Det blev en sen middag ifrån Hagen följt av julklappsinslagning och fördelning av årets gottepåsar, förra året förberedde jag en varsin påse till hela släkten men eftersom jag inte själv ska vara hemma i år fick det bara bli ett litet urval med påsar. Detta året blir det fokus på nötter eftersom det är mitt nya ansvarsområde, tja och så lite internationella favoriter och nylanseringar som jag under de senaste månaderna erhållit i diverse goodiebags då jag varit på resande fot…

Vi passade självklart på att ta årets julkort också, Miio var sådär måttligt glad när jag pyntade honom med en röd rosett men bra blev det i alla fall. Nu kommer snart Mammi & Jockis hit, eftersom vi reser iväg om en vecka tänkte vi ta en julfika tillsammans och dela lite klappar. Ikväll bär det iväg till Helsingborg och julmys med Lillebror & Ida.

IMG_0326 IMG_0298 IMG_0303

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *