julmys för hela slanten

Oj vilken lyckad ”jul-get-together” Lillebror & Ida hade styrt ihop igår: en härlig skara vänner, ett mixad kulturöverskridande julbord och ett festligt upplägg med sällskapsspel som avslut. Vi spelade killarna mot tjejerna och det var en tävlingsinriktad spurt i slutet där vi var helt oense om vilket av lagen som faktiskt var det vinnande! Idag har vi spenderat dagen tillsammans med CJ’s föräldrar som har skämt bort oss utan dess like, precis som alltid lämnade vi Helsingborg något övergödda men med fantastiska smakupplevelser i bagaget. Gertrud hade tillagat bläckfisk till förrätt och Röding till huvudrätt, till det serverades det ett fantatiskt gott rödtjut som givetvis ska betygsöttas under min nya bloggkategori fast det får bli i ett senare inlägg för nu ska jag rusa iväg och möta upp Linde & Hanna för lite julfika.

IMG_0468Man märker av generationsskiftet när vi då vi med andra ord ska förklara ordet ”Atlas” och vi istället för att referera till att det är en kartbok (som jag sannerligen tror är meningen) börjar beskriva Gladiatorn Atlas och ger ledtrådar som ”han den vältränade gladiatorn” och tjejerna i laget inom loppet av en sekund svarar rätt på ledtråden. Eller när vi istället för att beskriva ordet ”bugg” som den dans det faktiskt är börjar bjebba om att det är ett it-relaterat problem och att det kan vara orsaken till att datorn hänger sig emellanåt.

Hahaha, som vi skrattade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *