julstjärnor i mängder

Måndagen startade i en rasande fart, nu när jag sitter här och strax ska gå in på dagens andra jobbpass är jag så nöjd med att jag då klockan ringde imorse tog mig i kragen och slutligen fullföljde den där pw:n som jag redan igår då jag ställde väckarklockan beslutade mig för att genomföra. Jag gick nämligen tillbaks till sängen när klockan väl ringde och ställde fram klockan en timme i syfte att byta ut motionen mot mera sömn, haha! Tur man har en vilja av stål och en beslutsamhet som är svår att rubba…

Vi har det så himla julfint här hemma och det är till och med en ren fröjd att sitta här i skrivbordsstolen och jobba en kväll som denna. CJ’s mamma är en baddare på att vika julstjärnor som jag har dekorerat med här hemma, vi ska ju dessvärre inte ha någon julgran i år men julstjärnorna gjorde sig minst lika bra i adventsljusstaken och även på tallrikshyllan i köket.

IMG_0482 IMG_0475 IMG_0489

Mamma bidrog också till ytterligare julstämning i form av en fantastiskt fin julblomma som gör sig förträffligt här hemma i lägenheten…åh va jag gillar denna tiden på året.

IMG_0495

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *