three days to go

Alltså my God, jag kan knappt förstå det själv men jag har endast tre arbetsdagar kvar innan det bär iväg till Costa Rica! Okej, det är väl inte tre normala arbetsdagar för jag jobbar bokstavligt talat häcken av mig men so what?!! På lördag är det jag som sänker axlarna och intar semester-moodet, jag har dock insett att jag tagit mig lite vatten över huvudet med allt jag bokat upp mig på den här veckan så idag tog jag mitt förnuft till fånga och lämnade återbud till premiären av Deloittes nya affärsnätverk och det grämer mig verkligen för jag har sett väldigt mycket fram emot att gå dit imorgon.

Nu är det fokus på träning, jobb och planering av vår kommande semester! Tja, sen ska jag hinna med att förlänga ögonfransarna, fixa naglarna, helst vill jag klippa mig och dessutom bleka tänderna…ni hör ju själva! Ekvationen går inte riktigt ihop.

DSC_0149

4 reaktioner på “three days to go”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *